Elite/Dynamo Meisjes A1 zijn kampioen

meisjes A1 (1)NEEDE – Meisjes A1 is afgelopen week kampioen geworden ! Op voorhand was bekend dat een 4-0 overwinning tegen Sparta/Zelhem nodig was om onbereikbaar te worden voor de concurrentie. Voor volgepakte tribunes in sporthal ’t Spilbroek liet het team van trainers Alfred Oonk en Pien Geerdink zien, dat het niet voor niets koploper is : Sparta/Zelhem werd met goede service’ s en mooie aanvallen over mid bestreden. En hoewel de gasten het de thuisploeg af en toe toch lastig maakten, lukte het de Elite/Dynamo-meiden om – na een mooie tactische bal op matchpoint – alle sets te winnen en dus mocht de kampioensvlag in top. Na afloop werd het team bedolven onder heel veel felicitatie’ s, cadeau’ s, én natuurlijk de felbegeerde kampioensmedaille van de Nevobo. Als extra beloning voor deze mooie prestatie mag het team de tweede helft van de kompetitie uitkomen in de hoofdklasse. Het kampioensteam bestaat uit : Britt Larink, Esmee Screever, Ilse Lubberink, Ismay Janssen, Femke Stoer, Maud Temmink, Mirthe Oonk en ( niet op de foto ) Manou Lammersen. Trainers zijn : Alfred Oonk en Pien Geerdink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven