”Kern Geesteren wordt stad Bethlehem”

GEESTEREN – Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar “Kerst for Kids”. Het event is een interactief evenement speciaal voor kinderen van de basisschool. Kinderen beleven de sfeer van het Bijbelse Bethlehem op een markt waar van alles gebeurt. Er is volop gelegenheid om van alles te zien en te maken. Je kunt ook met herders meelopen op speurtocht. En met de musical beleef je het Kerstverhaal op een bijzondere manier.  Alles voor én door kinderen.

Het kerkplein van de gereformeerde kerk in Geesteren is omgebouwd tot de stad Bethlehem. Op de markt is er genoeg te zien, te doen en te proeven. Je kunt eigen kaarsje maken, potjes kleien, een sieraad maken. Je kunt broodjes versieren, een kaarsenstandaard maken, doeken versieren, je naam schrijven in het Grieks of Latijn. Natuurlijk zijn de meeste marktkooplieden ook kinderen. Door het dorp lopen ook bewoners, muzikanten en dieren. En vuurkorven zullen de markt verlichten.

En natuurlijk is er ook een levende stal in Bethlehem. Tot slot is er nog een prachtige en verrassende kerstmusical, speciaal voor deze avond geschreven. Vanaf 19.30 uur is deze te zien en te beleven in de gereformeerde kerk.
“Kerst for Kids” is een bijzondere belevenis voor het hele gezin. Opa’s en oma’s , vriendjes en vriendinnetjes, tantes en ooms, iedereen is welkom. Een gebeurtenis, waar je bij moet zijn.

Wanneer: Maandag 21 december, 18.00 – 20.15 uur. Waar: Rondom de gereformeerde kerk van Geesteren (Gld)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven