Ook in nieuwe jaar een seniorencafé

NEEDE – Donderdag 7 januari (14.15-15.30 uur) vindt het eerste seniorencafé van 2016 plaats. Tijdens deze middag is het ook mogelijk om vragen te stellen over tablets en het lenen van e-books.

Sinds december staat in Boerderij de Meijer, waar ook de bibliotheek gehuisvest is, een tentoonstelling met oude foto’s van Neede. De tentoonstelling is ingericht door leden van de Historische Kring. Tijdens het seniorencafé is er volop gelegenheid om deze foto’s te bekijken. Een prachtige gelegenheid om herinneringen op te halen. Heeft u zelf nog oude foto’s van Neede? Of oude klassenfoto’s van Needse scholen? Neem deze foto’s dan ook mee naar de bibliotheek.

Heeft u vragen over uw tablet? Stel ze op 7 januari aan Ben Wuring. Hij is als vrijwilliger al enkele maanden enthousiast aan de slag in de Needse bibliotheek om vragenstellers op weg te helpen. Bent u geïnteresseerd in het lenen van e-books van de bibliotheek? Ook dan kan Ben u op donderdagmiddag 7 januari meer vertellen. Neem wel uw tablet mee naar de bibliotheek. Mocht u e-books op uw e-reader willen lezen, dan is het verstandig om zowel uw laptop als uw e-reader mee te nemen.

Vanaf februari zal Ben Wuring twee keer per maand in de bibliotheek aanwezig zijn om informatie te geven. Meer informatie hierover volgt in januari.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven