Presentatie ”boek” over begraafplaats

NEEDE – De afgelopen jaren is de Oude Begraafplaats de Rozenkamp door een grote groep vrijwilligers gerenoveerd met steun van provincie, gemeente en overige instanties. Wim Thijsen, Willemien Thijsen-Kolthoff en Willemien Hennink-Geerdink hebben de afgelopen jaren in archieven gespeurd, gepraat met nabestaanden en frequent het internet geraadpleegd. Dit allemaal om zo veel mogelijk informatie te vergaren. En zo een zo’n compleet mogelijk beeld te krijgen van de Oude Begraafplaats de Rozenkamp aan de Haaksbergseweg in Neede.

In samenwerking met de redactie van de Historische Kring Neede heeft al het speurwerk, het verzamelen en vastleggen van informatie door de vrijwilligers over deze begraafplaats als resultaat een prachtig themanummer met als titel: Oude Begraafplaats de Rozenkamp.

Op vrijdag 18 december om 16.00 uur is de presentatie van dit themanummer in de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede. Het themanummer: Oude Begraafplaats de Rozenkamp wordt uitgereikt aan wethouder Joke Pot van de gemeente Berkelland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven