Boh Foi Toch trekker tijdens buurtfeest

RUURLO – Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei wordt het ZOEPEN OF VERZOEPEN in de feesttent bij café Mentink te Ruurlo. Het jaarlijks terugkerende buurtfeest wordt georganiseerd door Buurtverenging Het Broek. Het Brooks Feest vindt voor het derde jaar op rij plaats in een grote feesttent op het terrein bij café Mentink te Ruurlo. De voorbereidingen voor het feest zijn alweer in volle gang. De bands zijn vastgelegd, de eerste banners zijn geplaatst en ook de dag- en weekendkaarten liggen te trappelen om verkocht te worden. De zaterdagmiddag, 30 april, staat zoals gebruikelijk weer in het teken van het vogelschieten. Deze gezellige middag is speciaal voor de leden en hiermee wordt het jaarlijkse buurtfeest officieel geopend. Door deelname maken de buurtgenoten kans om een jaar lang als Koning of Koningin van Het Broek door het leven te gaan. De kinderen van de basisschool die mee doen zullen onderling bepalen wie als Jeugdprins of Jeugdprinses met de eer gaat strijken.

Nieuw dit jaar zijn de slogan en de invulling van het weekend met twee grote bands. Werd er voorheen gekozen voor een lokale band en een bekende band, dit jaar wordt er groots uitgepakt met twee nationaal bekende bands. Zaterdagavond 30 april maakt Boh Foi Toch de aftrap en zondagmiddag 1 mei zorgt Bökkers ervoor dat de tent op zijn kop wordt gezet. Het feest op de zaterdagavond en de zondagmiddag zijn ook toegankelijk voor niet leden. Daarnaast is aan het Brooks Feest de slogan “ZOEPEN OF VERZOEPEN” gekoppeld. Hiermee hoopt de organisatie voor meer binding met haar publiek te zorgen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als men na het weekend denkt ‘Dat ZOEPEN OF VERZOEPEN was toch echt een onmundig mooi feest! Daar moeten we volgend jaar weer naar toe.” aldus de voorzitter van het bestuur.

De organisatie van “ZOEPEN OF VERZOEPEN” hoopt er samen met iedereen – leden en niet leden – een ouderwets gezellig weekend van te maken. De voorverkoop van de kaarten voor het Brooks Feest – ZOEPEN OF VERZOEPEN – start op maandag 1 februari. Dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 (aan de kassa €15,-) en weekendkaarten voor €20,- (aan de kassa €22,50) per stuk.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Café Mentink (Ruurlo), Totaalgemak Everwennink (Ruurlo), Café Dute (Beltrum) en Vers- en Kaasboerderij Daalwiek (Geesteren). Wees er snel bij want VOL=VOL.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven