Digitaal spreekuur in Needse bibliotheek

NEEDE – Vanaf donderdag 4 februari start de Bibliotheek Oost-Achterhoek met zogenaamde digitale spreekuren in de Bibliotheek Neede. Vrijwilliger Ben Wuring heeft zich bereid verklaard om dit spreekuur te gaan bemannen. Eén keer in de twee weken is hij op donderdagmiddag (13.30-17.30 uur) aanwezig om vragen te beantwoorden. Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over de werking van een nieuwe mobiel, laptop of tablet. Ook bijvoorbeeld vragen over het digitaal bestellen van treinkaartjes, het lenen van e-books, het gratis bekijken van Consumentenbondtesten in de bibliotheek, social media en het skypen met bijvoorbeeld kleinkinderen kunnen aan de orde komen.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak via www.oostachterhoek.nl. Ook kunt u zich melden bij de infobalie van de bibliotheek of telefonisch via 088-0062929. In geval van vragen over een mobiel, laptop of tablet is het handig dat het apparaat meegenomen wordt naar het spreekuur.

Het digitaal spreekuur is gratis toegankelijk voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Niet-leden kunnen eveneens het spreekuur bezoeken. Bent u geen lid van de Bibliotheek, dan kunt u ook het digitale spreekuur bezoeken. U betaalt dan echter € 7,50. Voor dit bedrag kunt u, naast een hele maand de mogelijkheid om de spreekuren bezoeken, ook een hele maand lang gebruik maken van alle andere dienstverlening van de bibliotheek.

Een hele maand lang boeken, tijdschriften, dvd’s lenen, gebruik maken van het e-booksaanbod en van Voordeel met je Biebpas. Op de website www.oostachterhoek.nl staan de data van de spreekuren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven