INV houdt weer een doorstapwandeling

NEEDE – Het IVN Oost-Achterhoek organiseert ook in 2016 weer een doorstapwandeling. De naam zegt het al “lekker doorstappen”en niet, zoals u gewend bent van IVN- wandelingen, regelmatig stilstaan bij cultuur en natuur van het gebied. De wandeling is 15 kilometer lang en is uitgezet door erkende natuurgidsen, die de wandeling ook zullen begeleiden.

De wandeling start bij Restaurant de Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, 7161 WB Neede om 11.00 uur. Via de Esweg lopen we richting De Needse Berg. We nemen u mee over kleine paadjes en al wandelend kunt u genieten van dit prachtige natuurgebied. We verlaten de Berg om vervolgens door te stappen naar onze eerste stop om te genieten van een kopje koffie/ thee en iets lekkers. Omdat onze IVN afdeling in 2015 haar 25-jarig jubileum heeft gevierd, trakteren wij! Nog een stukje te gaan tot de “middag pauze”. Hiervoor hebben we een gezellige locatie uitgezocht, waar u weer lekker op kunt warmen onder het genot van soep, een broodje o.i.d. Ook kunt u hier gebruik maken van het toilet.

DE CONSUMPTIES OP DEZE LOCATIE ZIJN VOOR EIGEN REKENING. Tijd om te vertrekken om het laatste deel van de wandeling te lopen. Hier doen we o.a. het prachtige natuurgebied ’t Vleer aan. kilometer te gaan en de doorstapwandeling zit erop.

Nog even alles op een rijtje: DOORSTAP WANDELING: ZONDAG 17 JANUARI 2016. AFSTAND: 15 KILOMETER. AANVANG: 11 UUR. STARTPLAATS: RESTAURANT DE OLDE MÖLLE, DIEPENHEIMSE WEG 21, 7161 WB NEEDE. GOED SCHOEISEL/LAARZEN EEN “MUST”. HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
VOOR MEER INFORMATIE: ANKE HOLLINK, TELEFOON 0545-291109.

Om een indicatie te krijgen van het deelnemers aantal is aanmelding via het formulier op de website www.ivn.nl/oost-achterhoek gewenst, hier leest u ook nog wat meer informatie over de wandeling. Deelname aan de wandeling is gratis, maar een vrije gift voor het IVN wordt op prijs gesteld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven