Jong Gelre Eibergen gaat op de planken

EIBERGEN – Eind januari staat Jong Gelre Eibergen weer op de planken met een blijspel. Michel Hoitink: ”Dit jaar hebben we gekozen voor een toneelstuk dat zich afspeelt in een café, Café “Op de Poef.” Met veel leuke debutanten belooft het een gezellige avond te worden. Wij wensen Maarten Pleiter, Daniëlle Hoitink, Dianne Tijkken, Cynthia Hilbelink, Gerben Beumer en Marieke Blankenborg veel succes. Wij zijn blij dat zij onze toneelgroep hebben versterkt en hebben volop vertrouwen in hen. Samen met de oude garde zorgen zij voor een mooi schouwspel voor u.” Het blijspel is geschreven door Arend Lunenborg Jr. en Arend Lunenborg Sr. Het toneelstuk gaat over de familie Leegwater. Wat is er nou speciaal aan het café in ons verhaal? Wij denken: helemaal niets, daarom is het ook zo herkenbaar. Iedereen herkent wel bepaalde situaties, alhoewel …(?!) Onze vriend Dorus komt af en toe behoorlijk diepzinnig uit de hoek. Volgens ons is hij een beetje … Is de moeder van Arie dement, of…?

De een zal zeggen dat zo’n mens in een verpleeghuis thuishoort, terwijl een ander beweert dat ze zeldzaam is en dat je daar heel blij mee moet zijn! Is het belangrijk dat Arie jarig is? Zelf vindt hij van niet, maar er zijn een aantal mensen die daar anders over denken. Volgens iedereen is Kees een eenzame drinker, maar is hij dat ook? Duidelijk is wel dat Arie en Mien knappe dochters hebben. Blijft dit alles onopgemerkt? ”Wie zal het zeggen! U komt daar gewis achter! – denken wij…

Wij spelen op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2016 bij De Huve aan de Grotestraat in Eibergen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Neem vrienden en vriendinnen mee en kom voor een plezierige avond (aansluitend borrelen bij Cafe Holly’s). De voorverkoop van toegangskaarten is bij De Huve en de Welkoop in Eibergen, maar u kunt ook Michel Hoitink bellen (na 18.00 uur) op telefoonnummer 06 – 43 13 68 48 om toegangskaarten te bestellen.”

Of u kiest ervoor om online toegangskaarten te reserveren via het invulformulier op onze website www.jg-eibergen.nl/index.php/jonggelre.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven