K. Alfrinkschool wint basketbaltoernooi!

IMG_0809NEEDE – Het Needs Basketbaltoernooi voor meiden groep 8 op woensdagmiddag 27 januari in de Spilbroekhal georganiseerd door de Sport Federatie Berkelland in opdracht van de basisscholen is gewonnen door de K. Alfrinkschool team A uit Neede. Negen teams van de basisscholen uit Neede, Noordijk en Rietmolen streden om wisselbeker en de Fair Playprijs. De uitslag: 1: K. Alfrink A, 2: CBS Kisveld, 3: Dr. Ariëns en 4: De Marke.  De Fairplayprijs werd gewonnen door K. Alfrink B. Daarnaast werd er individueel gestreden wie het beste vrije worpen kon nemen, dat bleek Naomi Somhorst van de St Jozef uit Rietmolen te zijn. De eerste 4 teams kregen een nieuwe basketbal, net als de fairplay winnaar en de kampioene vrije worpen. Er werd stevig maar fair gestreden door de fanatieke meiden. De jongens keken luid juichend op de tribune toe hoe de meiden zich in het zweet werkten. De wedstrijden werden prima begeleid door leerlingen van het Assink lyceum, die dit doen om vrije punten te behalen voor hun studie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven