Kerk en ‘aula’ organiseren open dag

NEEDE – De Protestantse Gemeente Neede en Vredehof Uitvaartverzorging organiseren op zaterdag 16 januari 2016 van 11.00 tot 16.00 uur gezamenlijk een Open Dag in het gebouw Diekgraven.

Het zalencomplex van gebouw Diekgraven is heringericht en van nieuw meubilair voorzien, terwijl de consistorie (aan de kerk) is gerenoveerd. De bezoekers hebben de mogelijkheid deze ruimten inclusief Aula Diekgraven te bekijken, evenals de via de consistorie te bezichtigen kerk. Daarnaast kan men kennis maken met de PCOB, Vrouwen van Nu en het koor Jubilate, huurders van het gebouw die zich presenteren. Is men op zoek naar een tijdelijke of vaste ruimte voor vereniging of club? Dan worden ook deze verenigen van harte uitgenodigd om de mogelijkheden te bekijken.

De uitvaartleiders van Vredehof, Yvonne te Vaanholt en Herman Achterhuis zijn aanwezig en beantwoorden graag alle vragen over de uitvaart. Daarnaast is Stefan Floors, thanatopracteur van Vredehof aanwezig en kan men zich laten informeren over thanatopraxie (lichte balseming) en de verzorging van de overledene. De bezoeker heeft tevens de gelegenheid om informatie te krijgen over alle faciliteiten en mogelijkheden, die Vredehof kan bieden in de dagen tussen het overlijden en de uitvaartplechtigheid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven