‘TOP toneel’ investeert in jeugdleden

BORCULO – Op 29 en 30 januari kunt u weer genieten van een TOP toneelavond bij Café-Restaurant Peters aan de Steenstraat 7 te Borculo. Aanvang 19.30, zaal open om 19 uur. Dit jaar is TOP begonnen met Jeugdtoneel. Zeven enthousiaste jongelui zullen als eerste het stuk “De verrassing van opa Dicky Oudman” opvoeren.  Daarna volgt het toneelstuk “Opa in de kreukels” Het is geschreven door Bernd Gombold en in het Nederlands vertaald en bewerkt door Ben ten Velde. Het speelt zich af op het erf van de families Snijder. Daar wonen opa en oma in het ene huis en hun zoon Paul met zijn vrekkige vrouw Martha in het andere.

Dan gebeurt er een ongeluk en men denkt dat opa in de kreukels zit. Wat een vergissing, maar dan komt wel Martha’s ware aard naar buiten. Als ook de gedupeerden van het ongeluk, Laura en Hans, hun intrek nemen op de boerderij en kleindochter Sylvia met een verrassing terug komt van haar studiereis naar Italië en ook nog bezoek krijgt van haar vriend is de chaos compleet. Ondertussen drijft oma een verzekeringsagente tot wanhoop met haar vergeetachtigheid.

Allemaal verwikkelingen voor een heerlijk avondje toneel. Voorafgaand kunt u gebruik maken van het TOP-arrangement (diner, entree en een gereserveerde zitplaats). Kosten € 18,50. Reserveren kan tot 27 januari via 0545-271209 of [email protected].

Voorverkoop kaarten bij Tabak Wijn & Zo, Veemarkt te Borculo. Volwassenen € 5,- kinderen € 4,-. Aan de zaal zijn de kaarten een Euro duurder.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven