Yaël (10) overspoeld door kranten en TV

EIBERGEN – Gewoon je kunstje doen na kerst en een zakcentje bijverdienen, dat doet Yaël de Raad (10) uit Eibergen. Ze zamelt ook dit jaar ‘bergen’ met kerstbomen in (waar inwoners vanaf willen). Woensdag 6 januari gaat de Eibergse de bomen inleveren bij de gemeente Berkelland, die op verschillende plekken een inzamelingsactie op poten heeft gezet. Voor iedere boom krijgt een kind 0,50 cent. Heel Nederland kan dit bewonderen. Want Hart van Nederland komt filmen. Moeder Alwine: ”Morgen komen zowel Hart van Nederland en TV Gelderland opnames maken terwijl Yaël de bomen weg gaat brengen. Beide omroepen komen hier om 13.00 uur. Vervolgens komt om 13.30 uur Groenrijk met een vrachtwagen(tje) hier om ons te helpen de bomen weg te brengen naar de Pickerhal. De verwachting is dat Yaël het aantal van 200 gaat overschrijden!” Naast deze media stond de Eibergse vanmorgen groot in de Telegraaf. Dat kwam volgens Alwine door het stukje op onze Facebookpagina!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven