Amicitia: Concert met gratis appeltaart!

RIETMOLEN – Zondag beginnen met vrolijke muziek en zelfgebakken appeltaart. Dat kan op zondagochtend 28 februari aanstaande in Rietmolen. Muziekvereniging Amicitia geeft dan een appeltaartconcert bij Café Kuppers.

Het concert wordt geopend door de malletband onder leiding van Dick Mengerink. Onlangs hebben zij nog succesvol deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen en nu staan ze weer garant voor nieuwe verrassingen: van het sprookjesachtige Music Box Dancer tot het happy-hardcore nummer Wonderful Days. Het jeugdorkest met dirigent Susan Waanders heeft voor het publiek een muzikale treinreis in petto met rock ’n roll, house en het feestelijke nummer Hanukkah Holdiay.

Het programma wordt afgesloten door het harmonieorkest dat onder leiding staat van Jolien Lansink. Zij zullen onder meer Sister Act spelen en ook Fast Fingers, een stuk waarin de trompettisten de hoofdrol spelen. Naast muziek en taart is er nog meer feestelijks deze ochtend: de huldiging van enkele trouwe leden.

Het concert begint om 11.00 uur en de toegang is gratis. Het eerste kopje koffie én de appeltaart worden u aangeboden door vereniging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven