Asieldier van de week: Harley

Harley-3-e1455306087320Harley is vorige week bij ons binnengekomen als afstandshond. Een hartstikke lieve en enthousiaste Amerikaanse Bulldog van net 1 jaar oud! Nog erg jong, dus sturing, regels en duidelijkheid heeft Harley nog wel nodig. Harley is erg nieuwsgierig en enthousiast, hij vind bijna alles leuk! Hij kwispelt dan ook wat af. Kinderen kan hij goed mee en vreemden vind hij ook leuk. Hij heeft een consequente baas nodig die het leuk vind om hem nog wat te leren. Ook is hij erg energiek dus beweging heeft hij ook nodig.
Harley is een grappige hond, maar hij moet op sommige momenten echt wel getemd worden in zijn enthousiaste gedrag. Interesse in lieve Harley? Maak een afspraak en kom gerust een kijkje nemen. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven