Asieldier van de week: Pip

Pip is in december 2015 bij ons binnengekomen met een hoop pijn. Hij had een scheur in zijn middenrif. Gelukkig inmiddels geopereerd en behandeld en het gaat geweldig goed met Pip. Hij is een hele leuke kater van 8 maand (geschat). Gecastreerd, geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid, behandeld voor zijn middenrif; Pip heeft alles doorstaan. We zien hem nu ook met de dag vooruit gaan, want hij het vertrouwen in de mens was in het begin niet erg groot. Nog steeds vind hij het wat spannend, maar het is een heel verschil met hoe hij binnenkwam. Een kriebel en een knuffel dat vind hij fijn. Pip is klaar om te gaan naar een nieuw, liefdevol thuis. Kunt u hem dat bieden? Kom gerust langs voor een kijkje naar deze prachtkater. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven