Asieldier van de week: Poez

Poez-klein-2-e1449307770439-1024x939-1Poez zit al een best lange tijd bij ons. Juni vorig jaar is ze bij ons gekomen. Ze is een zwart witte poes van bijna zes jaar oud (geschat). Als mensen op zoek zijn naar een kat die rustig moet zijn, dan zou Poez een hele goede optie kunnen zijn! Bij ons ligt ze voornamelijk in alle fijne mandjes en dekentjes en vind het heerlijk als je haar af en toe even kriebelt. Ze is een poes die wat meer op zichzelf is en geniet van de kleine dingen. Andere katten heeft ze niet zoveel mee, ze vind het goed maar echte maatjes zijn het niet. Poez is inmiddels toch echt wel op zoek naar dat ene fijne, liefdevolle huis waar ze mag wonen … Mag dat bij u ? Kom gerust een keer langs voor een kijkje naar onze asielkatten. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven