Bel Canto Eibergen druk met repeteren

photostudio_1455657370004EIBERGEN – Toneelvereniging Bel Canto uit Eibergen is druk bezig met het repeteren van een eigen geschreven komisch toneelstuk. Het valt niet mee om een toneelstuk te schrijven en er gaat veel tijd inzitten. Toch is het Betsie Ooink gelukt om er iets heel speciaals van te maken. De jonge dokter Thomas van der Laar neemt de dorpspraktijk van zijn gepensioneerde vader over. Hij begint met frisse moed aan deze nieuwe uitdaging in zijn leven. Zijn verwende vrouw Louise denkt daar heel anders over. Ze heeft moeite om te wennen in het plattelandsdorp. Daarnaast is ze erg jaloers van aard. Er komen namelijk nogal wat “vreemde” vrouwelijke patiënten op het spreekuur die graag de aandacht willen van de knappe dokter. Het toneelstuk bestaande uit drie bedrijven is geschreven door regisseuse Betsie Ooink. Uitvoeringsdata zijn: donderdag 3 maart 19:30 uur, vrijdag 4 maart 19:30 uur, zaterdag 5 maart 19:30 uur en zondag 6 maart 14:30 uur.

Locatie: De Huve, Grotestraat 52, Eibergen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij “de Huve” in Eibergen of bij de leden van de Toneelvereniging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven