‘Concert bij kaarslicht’ komt er weer aan

NEEDE – Omdat het vorig jaar zo’n groot succes was wordt op zaterdag 5 maart weer een Concert bij Kaarslicht gehouden in de Grote Kerk te Neede. Amateur zangers en zangeressen en muzikanten met een grote verscheidenheid aan instrumenten  uit Neede en Rietmolen bereiden zich weer enthousiast voor op een avond vol romantische muziek van alle tijden. Muziek van vroegere en hedendaagse componisten en song-writers: van Mozart en Purcell tot the Beatles, Venice en Lohues en zelfs een lied gemaakt door onze jongste deelneemster. ”Graag nodigen de deelnemers u uit om onderdeel te zijn van dit bijzondere concert, met zulke mooie herinneringen aan het concert in maart vorig jaar”, zegt Luppo Nobbe. De Grote Kerk in Neede staat met haar prachtige akoestiek en mooie sfeerverlichting weer garant voor een behaaglijke sfeer. Het Concert bij Kaarslicht begint om 19.30 uur en de kerkdeuren zijn vanaf 18.45 uur open. Entreekaarten, tevens programmaboekjes kosten € 7,50. Reserveren kan telefonisch en per e-mail: 0545-292375 [email protected] en 06.12643026 [email protected].

IMG_2638

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven