Ideeën: U mag de Needse bieb inrichten

NEEDE – Op 1 april zal de nieuwe bibliotheek aan de Oudestraat geopend worden. De Bibliotheek Oost-Achterhoek is benieuwd naar de ideeën van de Needenaren over de inrichting van hun nieuwe bibliotheek. In de ‘oude’ bibliotheek in Boerderij de Meijer staat een presentatie met foto’s van het nieuwe pand. Bij die presentatie liggen formulieren, waarop de inrichtingsideeën vermeld kunnen worden. Alle formulieren die in de ideeënbus worden gedaan zullen bekeken worden. Elk idee dat gerealiseerd kan worden, wordt meegenomen. De indiener ontvangt dan een bericht. Ook op de website van de Bibliotheek is een link te vinden naar een mailadres waar het idee ingediend kan worden. Vanaf vrijdag 12 februari vindt er in de Bibliotheek Neede aan de Hessenweg een verkoop plaats van afgeschreven boeken en tijdschriften. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunnen belangstellenden voor een prikkie hun slag komen slaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven