Infodag over osteopathie bij dierenzaak

EIBERGEN – Zaterdag 5 maart van 10:00 tot 16:00 uur bij huisdieren speciaalzaak Discus Eibergen: Infodag osteopathie bij dieren door osteopaat Aike Kraaijenvanger. Wat is osteopathie? Een osteopaat onderzoekt waar in het lichaam van het dier de beweging verminderd of geblokkeerd is. De osteopatische behandeling bestaat uit het herstellen van de oorspronkelijke beweeglijkheid door middel van zachte handgrepen. Van daaruit kan het natuurlijke genezingsproces in het lichaam van het dier de balans herstellen. Honden geven het vaak aan als ze klachten in hun lichaam ervaren.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van klachten bij honden: gedragsproblemen, (vage) kreupelheid, rugproblemen, herstel na blessure of, operatie, maag of darmproblemen, futloos, weinig energie tijdens de wandeling, schijnzwangerschap, problemen tijdens de hondensport, verlichting van klachten bij artrose of HD.

Herkend u deze klachten bij uw hond, kom dan samen met uw hond naar de infodag op zaterdag 5 maart van 10:00 tot 16:00 uur bij Discus Eibergen en laat u informeren. Verder is er deze dag een demonstratie van hondenloopplanken, het uit de auto springen is erg belastend voor de gewrichten van uw hond.

Daarom is een hondenloopplank de oplossing om uw hond op een gezonde manier mee te nemen in de auto.Graag tot ziens op zaterdag 5 maart, team Discus Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven