Kijkavond en inloopochtend bij school

NEEDE – Op donderdagavond 3 maart organiseren wij een ‘Open Huis’. Op deze avond willen we nieuwe gezinnen uitleg geven over hoe er op de Dr. Ariens Daltonschool onderwijs wordt gegeven.

Gezinnen met kinderen die 4 jaar worden, tussen 1 oktober 2016 en 1 oktober 2017, krijgen op woensdagochtend 9 maart de gelegenheid om op de Needse basisscholen te komen kijken.  Overdag een bezoek brengen aan een basisschool, komt niet altijd goed uit voor werkende ouders. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook op donderdagavond 3 maart een ‘Open Huis’ te houden voor belangstellende gezinnen.

We geven u, als ouder, deze avond een beeld van onze school en het Daltononderwijs. Alle leerkrachten zullen deze avond aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. De schooldeuren staan 3 maart open tussen 19.00 en 21.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven