Open huis op Sint Jorisschool in Borculo

BORCULO – Bericht van Annet Wensink: Op maandag 7 maart is er op Daltonschool Sint Joris een open huis voor nieuwe, belangstellende gezinnen. De avond is bedoeld voor ouders van kinderen die dit jaar of  volgend jaar 4 jaar oud worden. Het open huis is van 19.30 u tot 21.00 u. Op deze avond geven wij uitleg over hoe wij inhoud geven aan het Daltononderwijs, hoe we inspelen op ieder kind, want ieder kind is anders.

Wij willen een school zijn waar uw kind met veel plezier naar toe gaat, een plek waar veiligheid centraal staat. Dit gebeurt vanuit de visie van Dalton-onderwijs, gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die horen bij de 21ste eeuw. Gedurende deze avond zijn alle leerkrachten aanwezig om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn er ouders van school aanwezig om u te vertellen over onze werkwijze. Ouders als partner zijn voor ons erg belangrijk, samen staan we voor de ontwikkeling van uw kind.

De volgende dag, dinsdag 8 maart, is er een open huis van 9.00 u tot 11.30 u. U kunt op deze morgen dan de school in bedrijf zien.  Leerlingen leiden u rond in de school en vertellen u hoe een dag op onze school eruit ziet. Meer informatie vindt u op de website: www.jorisschool.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven