Plankenkoorts op planken in ’t Haarhoes

IMG_0772NOORDIJK – Op 12 maart a.s. geeft toneelvereniging Plankenkoorts twee voorstellingen in ’t Haarhoes te Noordijk. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar van 15 februari tot en met vrijdag 11 maart bij: Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 op de maan-, dins- en donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur, Tabakorie Rona te Neede. U kunt ook via een e-mail adres kaarten reserveren. Ze leggen ze dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar: [email protected] De kaarten kosten € 5,00 in de voorverkoop en € 6,00 aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Tussen beide voorstellingen in is er gelegenheid om deel te nemen aan een buffet in ’t Haarhoes. Reserveren is noodzakelijk. Kaarten hiervoor zijn tevens te verkrijgen bij de voorverkoopadressen t/m maandag 7 maart. Het buffet is vanaf 17.30 uur geopend en kost € 17,50 p.p. Ze spelen het toneelstuk “De Rimpel-Revolte (de rollator-revolutie)”.

Het is van schrijver Maurits Keyzer van toneeluitgeverij Grosfeld. Beknopte inhoud van het toneelstuk: De fusie tussen een chique rusthuis en een volks bejaardentehuis is reeds voltooid. Nu de bewoners en het personeel elkaar ontmoeten blijkt dat zij elkaar niet kunnen luchten of zien. Een verschrikkelijke directrice zaait angst en terreur.

Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol. Eén ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven