Tentoonstelling ‘Kearls’ slaat goed aan!

keerlsNEEDE – De eerste week na de opening heeft de tentoonstelling Kearls! kunnen rekenen op veel belangstelling. De 30 portretten van heren met karakteristieke koppen vallen bij het bezoek zeer goed in de smaak. Hobbyfotograaf Tijs de Groot had vooraf niet verwacht dat de expositie in de Oale Smederieje op zoveel belangstelling zou kunnen rekenen. Echt geweldig. De reacties op de foto’s zijn erg leuk. Spontaan ontstaan er tijdens het bekijken van de foto’s gezellige gesprekken en worden er herinneringen opgehaald. De expositie met 30 prachtige zwart/wit portretten van heren uit Neede is echt met glans gelukt. Historische Kring Neede heeft een brochure gemaakt met de namen en een korte omschrijving van de 30 Kearls! Tot en met zaterdag 16 april 2016 is de expositie Kearls! te bekijken. De openingstijden van de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede zijn op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur. Gezien de reacties en verzoeken  wordt door het bestuur van Historische Kring Neede gedacht aan 1 of 2 avondopenstellingen van de smederij voor deze expositie. Nadere informatie hierover volgt z.s.m.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven