Tweede editie survival café Beltrum

BELTRUM – De survivalrun van Beltrum ligt al weer enkele weken achter ons. Prima verlopen, mooi weer en een fantastisch parcours. Ja toch? Of zijn er nog verbeterpunten? Heb jij bijvoorbeeld een idee om de doorstroming van de deelnemers nog beter te laten verlopen? Of heb jij een voorstel om het de vrijwilligers nog beter naar de zin te maken. Of wil jij een bijdrage leveren om de sfeer verder te verhogen? Allemaal vragen die tijdens het tweede Survival Café worden gesteld en waarop u een antwoord mag geven.

Het tweede Survival Café wordt gehouden op maandagavond 15 februari vanaf 20.00 uur bij ’t Noasman, gelegen aan de Meenweg 4 in Beltrum. Een ieder die de survivalrun van Beltrum een warm hart toedraagt is uitgenodigd. Zo zijn er survivalatleten, sponsoren en vrijwilligers aanwezig. Natuurlijk zijn ook bestuursleden van Stichting Survival Beltrum aanwezig om de suggesties mee te nemen.

Diverse initiatiefnemers hebben hun medewerking toegezegd. Het is bovendien een mooie gelegenheid om nog eens na te genieten van het grootste sportevenement van Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven