Berkelzangers vieren 20-jarig bestaan

20151218_db_0201eRUURLO/BORCULO – De mannen van de Berkelzangers uit Borculo zijn bekend om hun enthousiasme, gezelligheid en uitgebreide programma. Dit jaar bestaat het koor 20 jaar, reden voor vele extra activiteiten. Om te beginnen is er een koffieconcert op zondag 10 april in Ruurlo. Naast de Berkelzangers vindt een optreden plaats van het Trio Sandra van Reys. De bekende countryzangeres zelf zingt ook een paar nummers samen met de Berkelzangers. Het concert vindt plaats in de zaal van de Keizerskroon om 11.30 uur. De zaal is open om 10.45 uur en voor aanvang wordt u een kopje koffie aangeboden door de Keizerskroon. Kaarten kosten € 5 en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij TabAktief Everwennink in Ruurlo en 10 april aan de kassa bij de Keizerskroon. In dit jubileumjaar organiseren de Berkelzangers o.a. in Borculo een Caribbean Night op 24 juni, een Korenfestival op 9 oktober en een grandioos jubileumconcert met de ABBA-tribute band op 5 november. De Berkelzangers zingen verder nog in Almelo, Eibergen, Ruurlo, Dronten en Doetinchem.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven