Concert: Euphonia presenteert Top 2000

EIBERGEN – Op zaterdag 12 maart aanstaande is het weer de tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van de Koninklijk onderscheiden muziekvereniging Euphonia Eibergen. Deze avond zal geheel in het teken staan van de Top 2000: Van klassiekers als Het Dorp van Wim Sonneveld, Elvis Presley, Thriller van Michael Jackson, Queen, Welcome to the jungle van Guns n’Roses, tot aan hedendaagse hits van bijvoorbeeld Coldplay.

In een doorlopend programma zullen alle onderdelen van de vereniging deze avond acte de présence geven.
Tijdens de pauze zullen de DOE-dames in samenwerking met de belangencommissie, net als andere jaren, een verloting houden.

De avond begint om 19.30 uur in de Pickerhal in Eibergen. De entree is zoals gebruikelijk vrij. Na afloop van het concert heeft u de mogelijkheid om een vrije gift te doneren. Deze vrije gift zal gebruikt worden als bijdrage in de kosten van deze avond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven