De Clinics4running gaat weer van start

EIBERGEN – Na vijf succesvolle eerdere edities start Bert Vogel op woensdag 23 maart voor de zesde keer met zijn Clinics4runnung. Deze clinics zijn inmiddels een begrip in Eibergen en omgeving. Elk jaar opnieuw trainen beginnende en ervaren lopers tien weken lang onder leiding van enthousiaste trainers in de prachtige omgeving van de Bijenkamp in Eibergen. Zij hebben een gemeenschappelijk doel: het technisch en fysiek goed volbrengen van een afstand van 5 of 10 Engelse mijl. De meeste lopers zetten dan ook een kroon op hun inspanning door na deze clinics deel te nemen aan de Eiberrun georganiseerd door ASV op 29 mei.

Bert Vogel heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Hij staat bekend als een bevlogen en enthousiast trainer. Hij weet dit enthousiasme goed over te brengen, zowel op de deelnemers als op iedereen die hij nodig heeft om de clinics tot een succes te maken. Hij heeft een goede samenwerking met ASV, waar af en toe op de baan kan worden getraind, FC Eibergen die de sportkantine en kleedruimte ter beschikking stellen en met sportschool The Chariot waar de informatiemarkt kan worden gehouden. Plaatselijke sponsoren werken graag met hem samen en maken het elk jaar weer mogelijk de deelnamekosten laag te houden.

Het aantal deelnemers is inmiddels behoorlijk gegroeid. Iedereen traint onder deskundige leiding van trainers die al even enthousiast zijn als Bert, in een eigen niveaugroep. Het totaalpakket dat deelnemers wordt geboden is ook zeer aantrekkelijk: tien trainingen, een goed loopshirt, zo nodig verzorging door sportmasseurs, advies van voedingsdeskundigen en gezelligheid tijdens en na de trainingen. Het blijkt een goed concept.
Sinds vorig jaar heeft Bert de trainingen voor de Dogsrun onderdeel van de Eiberrun aan zijn pakket toegevoegd. Iedereen die graag met de viervoeter een afstand van 4 mijl wil rennen kan daarvoor een aantal keren een training volgen bij Bert. Deze trainingen staan los van deelname aan de andere trainingsavonden.

Bert Vogel nodigt iedereen die meer wil weten of nog twijfelt over deelname aan de clinics, uit te komen naar de informatiemarkt op 13 maart in de sportschool. Hier kan worden kennis gemaakt en worden vragen beantwoord over de opzet van de trainingen, kan advies worden verkregen over schoeisel, kleding en voeding. Ook vragen over blessures worden beantwoord. Deze markt is geheel vrijblijvend te bezoeken.

Feiten:
Wat: Clinics4running
Wanneer: vanaf 23 maart 2016, 10 keer op woensdagavond
Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur
Waar: start bij kantine FC Eibergen,
Infomarkt: 13 maart aanstaande. 10.00 uur tot 12.00 uur; The Chariot, Eibergen
Opgave: www.bertvogel4running.nl
Tel: 06 12082067
E: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven