Dorpshoes Gelster wordt feestelijk geopend

GELSELAAR – Na jaren van overleg en voorbereiding wordt in het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 april het “Dorpshoes Gelster” feestelijk geopend. Op 1 november jl. maakten bouwvakkers een begin met de verbouw van “De Klokslag” naar het nieuwe dorpshuis. Behalve de medewerkers van de bouwcombinatie hebben er de afgelopen maanden ook tientallen vrijwilligers geholpen om deze klus te klaren.

Op vrijdag 8 april is alles gereed en zal de ontmoetingsplek voor Gelselaar haar deuren openen. Dit gebeurt natuurlijk op een feestelijke wijze. Het stichtingsbestuur heeft besloten er een heel openingsweekend van te maken. Op vrijdag 8 april zal om 17 uur de officiële opening plaats vinden. Deze wordt verricht door de burgemeester van Berkelland, Joost van Oostrum en wethouder Kleine Kernen, Joke Pot. Als de deuren eenmaal geopend zijn, wordt een ieder uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje te komen nemen in het compleet vernieuwde dorpshuis.

Op zaterdag 9 april kan een ieder nogmaals rustig alle ruimtes in het “Dorpshoes Gelster” bekijken, tijdens het Open Huis van 14 tot 17 uur. Het weekend wordt afgesloten met een feestavond om te vieren dat Gelselaar vanaf dan een eigen dorpshuis heeft. Op de feestavond zijn alle inwoners van Gelselaar van harte welkom vanaf 21 uur. Feestband Fantastisch zal zorgen voor de muzikale omlijsting! “Dorpshoes Gelster” is gevestigd aan de Pastorieweg in Gelselaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dorpshoesgelster.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven