GAREO uit Rekken huldigt trouwe leden

Gareo Olympische Spelen 2016 217REKKEN – Afgelopen zaterdag 27 februari huldigde gymnastiekvereniging GAREO uit Rekken tijdens haar tweejaarlijkse gymnastiekuitvoering maar liefst vier jubilarissen. Willemien Wisselink, Henk Floors, Joke Kerkemeijer en Lineke Lubbers kregen het KNGU-bondsspeldje uitgereikt voor respectievelijk 60, 50, 40 en 25 lidmaatschapsjaren.  Voor Willemien Wisselink betekende dit dat zij drie jaar na de oprichting van GAREO in 1953 al lid werd. Jubilarissen Henk Floors en Joke Kerkemeijer zijn binnen de vereniging eveneens actief als trainer en bestuurslid. Voor Lineke Lubbers nam dochter Heidi ten Elshof het speldje en de bloemen in ontvangst. Het thema van de Rekkense gymuitvoering was dit jaar Olympische Spelen. Voor de gelegenheid werd de gymzaal omgetoverd tot Olympisch Dorp. Ongeveer vijftig leden tussen twee en achttien jaar oud lieten hun gym-, turn- en danskwaliteiten zien, overgoten met een Olympisch sausje. Met ruim honderdvijftig toeschouwers was de vereniging tevreden over de opkomst. De openingsceremonie werd verzorgd door een, voor GAREO, opvallend grote groep Rekkense peuters en kleuters. Dit aantal is te danken aan een succesvolle wervingsactie begin van dit seizoen. Daarnaast waren er sinds jaren weer twee dansacts te zien, groepen waarmee de vereniging sinds januari 2016 is gestart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven