Holterhoek maakt zich op voor cross

HOLTERHOEK – Jong Gelre Eibergen organiseert op 2 en 3 april a.s. de vierde editie van het “cross en party weekend Holterhoek”. Locatie is net als voorgaande jaren aan de Kranenweg in de buurtschap Holterhoek (Eibergen). Het gehele weekend staat in het teken van cross, spektakel, gezelligheid en muziek. Kortom een weekend vol vermaak voor jong en oud.

Ook altijd al eens mee willen doen aan een brommercross? De “opstapklasse” op zaterdagmorgen is bedoeld voor iedereen vanaf 11 jaar zonder cross talent/ervaring. Deze klasse wordt gevolgd door een uitputtende 6 uur durende brommercross. Hierin strijden rijders uit binnen en buitenland om een plek op het podium. Natuurlijk wordt de zaterdag afgesloten met ’s avonds een 80’s / 90’s party in de feesttent. Deze party wordt muziekaal ondersteund door feestband “De Daltons”.

Voor de fanatieke quad- en motorcrossers is het zondag’s vroeg dag. Om half 10 zullen de eerste deelnemers starten. De volgende klassen zullen dit jaar gereden worden: 50cc mini’s, 65 cc kleine & grote wielen, 85 cc kleine & grote wielen, Damesklasse, MX Open klasse, Veteranenklasse, kentekenklasse, MX2 2&4 takt, Superklasse en Quadklasse.

Het zondagprogramma wordt aangevuld met diverse vermakelijke activiteiten zoals: een kinderspeelplaats, ballonnenclown, mini quads en een lekkere warme tent voorzien van muziek en uitzicht op de baan.

Wilt u deelnemen aan de cross of voor overige informatie kijk dan op: www.cpwh.nl. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen van dit jonge cross en party weekend bestuur, volg ze via www.facebook.com/BrommerMotorcrossHolterhoek/?ref=hl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven