Jazzpodium met Jan Wessels en Durk Hijma

EIBERGEN – Trompettist Jan Wessels en gitarist Durk Hijma zijn dinsdag 22 maart de gastmusici tijdens de maandelijkse jazzavond in Home aan de Kerkstraat 2 in Eibergen. Pianist Peter Beets, bassist Marius Beets en drummer Wim Holthaus vormen ook 22 maart de vaste basisbezetting.

Jan Wessels behoort tot de beste trompettisten van Nederland en is ook actief als arrangeur en componist. Durk Hijma studeerde onder meer in New York en speelde samen met John Scofield. De muziek blijft zeker niet beperkt tot jazz, maar verkent ook aanverwante muziekstijlen als soul, funk en latin. Jazz at Home begint klokslag 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is 10 euro.

De zangeressen Masha Bijlsma en Ellen Tackenkamp spelen 19 april in Eibergen. De serie wordt 17 mei afgesloten door zangeres Fay Claassen. De gastmusici worden allen avonden muzikaal begeleid door Peter en Marius Beets en Wim Holthaus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven