‘Geen uitreiking van Needien dit jaar?’

NEEDE – Wellicht heeft u het zich afgevraagd. Zijn er Needenaren genomineerd voor de sport-, cultuur- of aanmoedigingsprijs 2015? Wie zijn er de afgelopen tijd bezocht? Mocht u denken dat u de afgelopen weken iets heeft gemist, kunnen wij u gerust stellen. Besloten is namelijk dat de uitreiking voortaan een tweejaarlijks evenement wordt. Op zaterdag 25 maart 2017 worden de prijzen over 2015 én 2016 uitgereikt.

In maart 2015 was er een fantastische avond in de Grote Kerk in Neede waarna er een afterpaty werd gehouden bij Frankie’s Jungle Bistro. Na deze mooie avond op deze bijzondere locatie heeft het bestuurs van Stichting Needien besloten de uitreiking voortaan eens per twee jaar te houden. Houd daarom alvast de zaterdag van 25 maart 2017 vrij. Dan worden de prijzen op het gebied van sport en cultuur uitgereikt, evenals de aanmoedigingsprijs. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Genomineerden aandragen?
Onze jury heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zij houden de prestaties van sporters en sportploegen in de gaten evenals de bijzondere prestaties van inwoners uit Neede op het gebied van cultuur. Zowel van 2015 als van 2016. Zelf kun je ook, net als voorgaande jaren, genomineerden voor de genoemde prijzen aandragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Volg ook onze nieuwe facebookpagina Stichting Needien voor het laatste nieuws. Deze pagina vervangt voortaan onze website. We zien je nominaties graag tegemoet!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven