Kunstenaars gezocht voor wedstrijd BE-ART

EIBERGEN – Op de oproep die Kunstkring B(erkelland) Art op zijn website week plaatste aan kunstenaars (professionals en amateurs) om zich aan te melden voor het Place-du-Tertre-achtige evenement “Be-Art” hebben ze al verschillende spontane reacties binnengekregen.
Voor wie het nog niet gelezen heeft: op 27 april a.s. (Koningsdag) geeft Kunstkring BArt kunstenaars de mogelijkheid om daar zichzelf en hun werk te presenteren in en om het voormalige gemeentehuis (Villa Smits) in Eibergen. (De villa zal die dag ook open zijn voor mensen die dat mooie pand ook wel eens aan de binnenkant willen bekijken.)

De kunstkring biedt professionele en amateurkunstenaars daarmee een unieke gelegenheid om in korte tijd (± 5 uur) en tegen zeer lage kosten (€ 10,-) hun kunst onder de aandacht te brengen van -naar verwachting- enkele duizenden mensen die jaarlijks de Eibergse Oranjemarkt bezoeken. Op de website van Kunstkring BArt vind je alle benodigde details: www.kunstkringbart.com/be-art/ . Daar vind je ook het aanmeldingsformulier/

Wie wel eens de sfeer van het Place du Tertre in Parijs geproefd heeft weet wat men kan verwachten wanneer er op een heel informele manier een veelheid aan kunstvormen wordt getoond waarbij de kunstenaars zelf actief bezig is. Hoe gevarieerder, hoe aantrekkelijker.

Kunstkring BArt hoopt dat veel kunstenaars zich zullen inschrijven, zodat er gezamenlijk een gezellig en uniek evenement van gemaakt kan worden.
Aanmelden kan t/m 30 maart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven