Nieuwe bieb mét nieuwe openingstijden

NEEDE – Op 1 april a.s. zal de Bibliotheek Neede haar deuren openen aan de Oudestraat 36 in Neede. In verband met de verhuizing zal de bibliotheek aan de Hessenweg vanaf maandag 21 maart gesloten zijn.

Open Huis
De Needse bibliotheek opent op 1 april om 17.00 uur de deuren voor alle Needse belangstellenden. Tijdens dit Open Huis kunt u uw nieuwe bibliotheek bekijken en ook direct lenen uit de collectie.

Nieuwe openingstijden
Door de samenwerking met ‘De Kamer van Kramer’ wordt het mogelijk om de openingstijden van de bibliotheek te verruimen. Op maandag t/m donderdag kunt u terecht van 10.00-17.30 uur. De vrijdagopenstelling is van 10.00-20.00 uur. En… vanaf 2 april is de bibliotheek ook op zaterdag geopend. Op dinsdag t/m vrijdag wordt de bibliotheek tijdens de middaguren bemand door personeel van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Dat geldt ook voor de vrijdagavond en de zaterdag. Tijdens de overige uren zullen Jeroen en Pim Kramer toezicht houden. 
Zaterdagopenstelling mét Kikker
Op 2 april is de bibliotheek voor het eerst op zaterdag geopend. Tijdens deze eerste zaterdag wordt er in de bieb een Kikkerfeest georganiseerd voor alle kinderen (én ouders). Hoogtepunt van deze ochtend: een Meet&Greet met Kikker, uit de beroemde boeken van Max Velthuijs.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven