NLDoet: Jeugd Survival Beltrum helpt me

BELTRUM – Ook dit jaar laat de jeugd van Stichting Survival Beltrum zien dat zij betrokken zijn bij de survivalsport.  Zaterdag 12 maart helpen zij weer mee met het opknappen van hun trainingsbosje ‘de Heikneuter’ in Beltrum tijdens NL Doet van het Oranje Fonds.

Om het bos in net zo’n topconditie te houden als de jonge atleetjes worden de hindernissen gecontroleerd en waar nodig vervangen of aangepast. Veel boomstammen, stukken touw en netten zullen deze zondag door de handen van de jeugdleden gaan.  Eveneens zijn leden van de technische commissie van SSB aanwezig voor de nodige ondersteuning en een aantal ouders zullen de kinderen helpen. Het bos krijgt deze metamorfose tussen 9.00 en 13.00 uur.

Het trainingsbos de Heikneuter is privéterrein, waar de jeugdleden elke zondagochtend van 9.00 tot 11.15 uur mogen trainen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven