Ook dit jaar weer grote palmpaasoptocht

BORCULO – Zondag 20 maart aanstaande zal er een palmpaasoptocht worden gehouden. Net als afgelopen jaar organiseert muziekvereniging Volharding deze viering in samenwerking met de RK Kerk. Voor diegene die mee wil doen verzoeken wij om vanaf 10.15 uur klaar te staan met de palmpaasstok achter de RK Kerk.

Muziekvereniging Volharding zal op het eind van de viering in de kerk met alle kinderen een rondje lopen om vervolgens naar buiten te gaan voor de optocht door het centrum van Borculo. De optocht start om ongeveer 10.30 uur. Wij vinden het leuk als jullie hieraan meedoen en zo samen te zorgen voor een gezellige en feestelijke Palmpaasoptocht. Doe mee en laat een oude traditie niet verloren gaan.

Dus graag tot ziens op zondag 20 maart bij de RK Kerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven