Op de Bleek: Open huis en start verkoop

15274_AI_Eibergen_V02EIBERGEN – Op de Bleek is in beweging Op zaterdag 19 maart gaan weer twee woningtypes in verkoop. In het Ketelhuis aan de Hummelsweide is van 11.00 tot 13.00 uur meer informatie verkrijgbaar over deze projecten. Ter Steege en de makelaars geven antwoorden op de vragen van geïnteresseerden. Bovendien kan meteen financieel advies worden opgevraagd bij de Rabobank die ook aanwezig is. De woningtypes die in verkoop gaan, zijn: de laatste rijwoningen type Zengerij en acht patiowoningen type Blekerij. Tegelijkertijd worden ook diverse woningen in de wijk opengesteld voor belangstellenden. Nieuw in Op de Bleek zijn de patiowoningen, met het gehele woonprogramma op de begane grond. Hiermee komt Ter Steege tegemoet aan de veel gehoorde vraag naar woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woningen die van alle gemakken zijn voorzien en op loopafstand van het centrum van Eibergen liggen.

Als optie kunnen de woningen worden voorzien van een eerste verdieping met twee kamers, eventueel met een tweede badkamer. Ideaal voor de wat oudere doelgroep die (nog) niet toe is aan een appartement. De architectuur van de woningen ademt de sfeer uit van de jaren ’30 en past bij het industriële karakter van de wijk. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken en badkamer. Er is bovendien volop bergruimte. De patiotuin is bereikbaar via openslaande deuren. Ruime en lichte woningen, van alle gemakken voorzien.

Zengerij 4e fase start verkoop
Tegelijk met de patiowoningen gaat de laatste fase van de rijwoningen type Zengerij in verkoop. Hoogstwaarschijnlijk de laatste kans op een rijwoning in het plan Op de Bleek. De woningen zijn onderhoudsvriendelijk, heel energiezuinig en geheel naar eigen smaak in te richten.

Open huis
Verder zijn nog een aantal woningen te koop van de types Weverij, Beekzicht, Drukkerij en Zengerij (derde fase). Op 19 maart krijgen geïnteresseerden de kans een kijkje in dit type woningen te nemen. De deuren van deze woningen worden dan namelijk opengesteld.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven