Open huis op 8 maart bij school Noord

BORCULO – Op dinsdag 8 maart is er op OBS Noord een informatieavond voor nieuwe, belangstellende ouders. De avond is bedoeld voor ouders van kinderen die voor 1 oktober 2017 vier jaar worden. De informatieavond begint om 19:30 uur. Na een gezamenlijk informatief deel is er de gelegenheid om kennis te maken met de leerkrachten en de school. Tijdens de informatieavond geven wij een beeld van onze manier van werken. OBS Noord streeft er naar om een school te zijn waar kinderen met plezier naar toe gaan. Het gevoel van veiligheid van onze leerlingen is dermate hoog dat wij in 2015 het predikaat Veilige School hebben gekregen. Wij geven les volgens het directe instructie model.

Hierdoor komen wij zoveel mogelijk tegemoet aan de ontwikkeling van ieder kind, zonder over te gaan op individueel onderwijs. Onze leerkrachten verzorgen kwalitatief goed onderwijs dat o.a. resulteert in bovengemiddelde uitstroomresultaten. Wij kiezen ook voor kwaliteit op muzikaal gebied en bewegingsonderwijs. Daarom worden de gymlessen verzorgd door vakleerkrachten.

De muzieklessen worden verzorgd door een vakleerkracht en de groepsleerkracht. Wij geven in alle groepen Engels. Op woensdag 9 maart is er Open Huis van 9.00 u tot 11.30 u. Op deze ochtend kunt u de school in bedrijf zien. Naast de groepsactiviteiten geeft één van de leerkrachten programmeerles aan leerlingen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven