”Passion for kids” trekt door Borculo

BORCULO  – “Passion for Kids” is een levendig, muzikaal evenement, speciaal voor én door kinderen van alle basisscholen in Berkelland. Voor de derde keer in Nederland; een uniek evenement in de binnenstad van Borculo. De deelname is gratis. We verzamelen op zaterdag 26 maart in de  Joriskerk op het Muraltplein Borculo, aanvang 17.00 uur.

Het verhaal met liedjes: eigentijds
Het verhaal “Passion” gaat over de laatste dagen van Jezus. Een groot aantal kinderen spelen het verhaal na in een hedendaags jasje.  Tussentijds worden hedendaagse liedjes live gezongen door een kinderkoor en de inmiddels beroemde Borculose Ellie Mobbs.

Met het kruis door het centrum
Net zoals bij de landelijke Passion wordt er een groot kruis gedragen door de binnenstad van Borculo. Het kruis is zo gemaakt dat de kinderen zelf het kruis dragen. Een bijzonder moment, waarover nog weken nagepraat gaat worden.

Deelname gratis
Aanmelden voor het evenement en de optocht is niet nodig. Iedereen is van harte welkom.

Zaterdag 26 maart, 17.00 uur
Start: Joriskerk aan het Muraltplein. Einde: circa 18.00 uur bij RK Kerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven