Recreatief 7-7 voetbaltoernooi in Rekken

REKKEN – Op vrijdag 13 mei wordt het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van Sportclub Rekken van 18.30 tot 22.00 uur. Dit toernooi wordt al weer voor de 25e keer georganiseerd door vrijwilligers van FC Eibergen en Sp. Rekken. Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de Eibergse Sport Federatie en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels.

Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 12 minuten. Bedrijfs-, café-, buurt- en verenigingsteams worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi waarbij gezelligheid en fair play voorop staan. Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal teams, dus schrijf je snel in!

Geïnteresseerden kunnen zelf een team samenstellen en dienen zich in te schrijven vóór 28 april bij de Sport Federatie Berkelland, Bartelinksgang 17, 7151 CV Eibergen. Deelnamekosten zijn €20 per team. Opgeven kan per telefoon via 0545-476727 of per e-mail via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven