Skatecursus voor volwassenen start

EIBERGEN – In samenwerking met RTC de Stofwolk organiseert de Sport Federatie Berkelland(SFB) weer de skatecursus voor volwassenen. Er worden 4 skatelessen van 2 uur per keer gegeven door gekwalificeerde trainers van RTC De Stofwolk. De data van de cursus zijn vrijdag 20 mei, woensdag 25 mei, vrijdag 27 mei en woensdag 1 juni. De lessen worden gegeven op de vernieuwde skeelerbaan op sportpark de Bijenkamp van 19.00-21.00 uur. Gedurende de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, obstakels en remmen. Ook wordt er een korte uitleg gegeven over het materiaal, het onderhoud van het materiaal en het deelnemen aan het verkeer.

Na lessen zijn de beginnende deelnemers in staat om als skater veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Bij de gevorderden zullen de vaardigheden, vooral balans en behendigheid worden uitgebouwd en er wordt wat aan de conditie gedaan. Cursuskosten € 20,00 per deelnemer. Kosten van aanschaf van skates en beschermingsmateriaal zijn niet inbegrepen. Skates, helm en beschermers zijn te huur bij de SFB voor €10,- voor de hele cursus. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 11 mei telefonisch of per mail opgeven.

Telefoonnummer SFB: 0545-476727. E-mail: [email protected]. Deelnemers krijgen bij opgave een informatiebrief met inschrijfformulier toegestuurd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven