Truus Timmermans exposeert in Huve

KoppelEIBERGEN – De in Haaksbergen geboren kunstenares, Truus Timmermans-Schurink exposeert van 26 februari tot eind april in zalencentrum de Huve Grotestraat Eibergen. De expositie in de Huve is een verzameling realistisch, figuratief en abstract werk, van zeer uiteenlopende stijlen.

Geïnspireerd door de natuur, in dit geval vogels, met de nodige fantasie, waarmee ze haar aquarellen vanuit een innerlijke bezieling gecreëerd. ”De prachtige documentaire over de IJsvogel zet je gelijk aan het schilderen, zijn vangtechniek, en de kracht waarmee hij weer omhoog komt is een lust
voor het oog. Maar ook de roze Flamingo’s in het Zwillbrocker venn, heb zelfs al eens een roze vogel gespot op de Berkel, zijn onwaarschijnlijk  mooi om in aquarel neer te zetten.”

De werken in acryl zijn geschilderd op doek met daarin verwerkt, allerlei materialen zoals palmvezels, zand alsook textiel en allerlei soorten papier. Vanuit willekeurige vormen en innerlijk gevoel en stemming die op dat moment overheersen, maken het werk uniek en origineel. De landschappen hebben ruime afmetingen en gaan van Berkelland tot Andalusië. Een gevarieerd aanbod en verrassend van stijl.

Hebt u belangstelling voor ander werk: www.schurink-art.nl. openingstijden zijn op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven