Anti-fietsdiefstalactie in hartje Eibergen

EIBERGEN – Gemeente, politie en rijwielhandelaar Scharrenborg 2 wielers houden op zaterdag 9 april een gezamenlijke anti-fietsdiefstalactie. Politie en de Boa’s geven van 12.00 – 16.30 uur voorlichting. Je kunt dan ook gratis je fiets laten graveren met een uniek registratienummer. Samen met de politie beantwoorden ze vragen en kijken ze mee hoe je jouw fiets maximaal diefstalbestendig kunt maken.

De belangrijkste boodschap is: ‘Zet je fiets goed op slot!’ Want dat is de eenvoudigste manier om het risico op diefstal sterk te verkleinen. Wie zijn fiets met een ART-goedgekeurd kettingslot vastzet, loopt veel minder risico op een dag lopend naar huis te moeten. En is je fiets toch een keer verdwenen, doe dan altijd aangifte! Er worden namelijk steeds vaker fietsen opgespoord.

Op deze middag wordt ook een Axa-kettingslot verloot ter waarde van 35 euro. Kom dus naar de Brink in Eibergen op zaterdag 9 april tussen 12.00 en 16.30 uur, laat je fiets graveren en maak kans op een gratis Axa-ketting slot.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven