Boerenbeauty-middag in Gelselaar

GELSELAAR – Een Boerenbeauty-middag voor moeders en dochters op zaterdag 7 mei. Met dit opmerkelijke mooimaakfeestje net voor moederdag opent de projectgroep Bie Winkels in Gelselaar haar tweede seizoen, dat bol staat van activiteiten. Die vinden weer plaats in de schuur van de monumentale boerderij Winkels aan de Dorpsstraat in Gelselaar.

De gezellige middag voor moeders en dochters Bie Winkels duurt van 13 tot 16 uur. Onder het genot van een hapje en een alcoholvrijecocktail begint hun bijzondere feestje, waarbij een make-up artist, een haarstyliste en een nagelstyliste klaar staan voor de deelneemsters. Ook kunnen zijn terecht bij diverse kraampjes, die oorbellen, armbanden, sjaals enzovoorts bieden tegen een leuk prijsje. Er is thee, koffie en limonade met wat lekkers.

Wie helemaal tevreden zijn over hun looks kunnen individueel of samen een foto laten maken (dat is bij de prijs inbegrepen). Voor wie alleen komt bedragen de kosten voor de middag 20 euro. Wie samen komen betalen samen (voor twee personen) 30 euro. Bij de prijs inbegrepen zijn: drankjes, hapjes, make-up-artiest, haar- nagelstylist en een fotoshoot.

Wie wenst deel te nemen aan de Boerenbueaty-middag moet zich vooraf opgeven (kan tot uiterlijkzaterdag 30 april) bij Rita Bakker, van café Florijn: e-mail [email protected], of tel. 0545 481283.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven