Concert: Dorp Noordijk in de hoofdrol

NOORDIJK – Het dorp Noordijk in de hoofdrol tijdens het donateursconcert van Concordia in Noordijk op zaterdagavond 23 april. Het traditionele donateursconcert staat dit jaar in het teken van de filmmuziek. Buiten een repertoire wat menigeen bekend in de oren zal klinken, zoals Dances with Wolves, Backdraft en Rocky, zal Concordia deze avond ook een speciale film begeleiden. Wim Meerman heeft een film over het mooie plaatsje Noordijk gemaakt en Erwin Boonk heeft hier een nummer onder gearrangeerd. Zowel orkest als drumband begeleiden de film met herkenbare melodieën.

Tijdens het donateursconcert zullen tevens de jubilarissen Gerry Elbersen, Gerrit Meerman en Herma Schuilenborg in het zonnetje worden gezet. Voorzitter Gerry Elbersen is de eerste vrouwelijke muzikant binnen Concordia met een 50 jarig jubileum.

Het orkest en de drumband zullen tijdens het donateursconcert voor het eerst gebruik maken van het nieuwe podium. Dit podium is mede tot stand gekomen door het Rabobank Coöperatiefonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het avondvullende programma van Muziekvereniging Concordia, vindt plaats op zaterdagavond 23 april vanaf 20:00 uur bij Cafe Hassink te Noordijk. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven