Emausfuif keert weer terug in Borculo

BORCULO – Zoals aangekondigd komen de Vrienden van de Emaus met een reünie feest. In 1991 vond de eerste editie van de Emausfuif plaats op Goede Vrijdag. Voor die tijd een uitzondering dat er op die dag iets werd georganiseerd en dat hebben de organisatoren van het eerste uur ook geweten. Meteen moesten alle zeilen worden bijgezet om meer ruimte te creëren voor de grote opkomst en om iedereen te kunnen voorzien van een drankje.

Van de zaal Kerkemeijer ging het al vrij snel naar een grote tent met een diversiteit aan artiesten en bands, zoals Allicht,The Spitfires, Gert&Hermien, Feeling, Kaliber en Perfect. De Emausfuif kenmerkte zich door een groot “ons kent ons” gehalte, gezelligheid, ludieke acties (optredens lokale helden, loterijen en verkleedpartijen), waarbij je op uitnodiging van een van de Vrienden van de Emaus welkom was. In 2008 kwam na 18 jaar een einde aan de Emausfuif.

Het bleef bij de Vrienden echter altijd kriebelen om een keer terug te keren naar die gezelligheid van vroeger en te horen hoe het eenieder is vergaan in de afgelopen jaren, daarom wordt er nu een reünie georganiseerd en wel op zaterdag 14 mei 2016.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven