Fif-teen presenteert tweede concert

Night of the legends RGBBELTRUM – Zanggroep Fif-teen uit Beltrum komt op 7 mei met haar tweede eigen concert. Het enthousiasme van de zangeressen, hun liefde voor muzieklegendes én het daverende succes van hun eerste concert in 2015 zorgden ervoor dat de meiden dit jaar met een vervolg komen.

De voorbereidingen voor Night of the Legends zijn inmiddels een aantal maanden in volle gang en de zanggroep is uiterst gedreven om een spetterend, veelzijdig en indrukwekkend optreden op de planken te brengen. De zangerssen uit Beltrum en omstreken zullen op hun eigen, originele en verrassende wijze nummers van legendes als Aretha Franklin, Queen, The Police, Bruce Springsteen, Beyoncé en vele andere grote namen vertolken.
Daarbij worden ze begeleid door hun vaste band bestaande uit pianist Carlijn Visser, gitaristen Elian ten Barge en Rick te Plate, bassisten Michel Hoitink en Jeanne Slütter en percussionisten Bob Klein Gunnewiek, Jelle Klein Gunnewiek en Bart Nijenhuis.

Naast gezamenlijke nummers zullen er in kleinere groepjes ook diverse solonummers gezongen worden, wat het programma zeer afwisselend en divers maakt. Na afloop van het concert is er een knallende afterparty, die muzikaal begeleid wordt door DJRoel. Gegarandeerd een feestje voor iedere muziekliefhebber.

Night of the Legends vindt plaats op 7 mei a.s. om 20:30 uur bij Café Spilman in Beltrum. Kaarten kosten €6,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Spilman en via de leden. Ook zijn ze op de avond zelf voor €7,50 verkrijgbaar aan de kassa, zolang de voorraad strekt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven