Geslaagde Fancy fair op Heuvelschool

BORCULO – Op vrijdag 15 april was het zo ver. De fancy fair van de H.W. Heuvelschool. Al enkele weken eerder, waren alle kinderen van de school druk in de weer om leuke, betaalbare en functionele snuisterijen te maken die verkocht konden worden op 15 april. Naast de verkoop van door de kinderen gemaakte artikelen, werden er ook prachtige lentebloeiers verkocht. Daarnaast konden zowel kinderen als volwassenen een leuk prijsje grabbelen uit de grabbelton en kon men een gokje wagen bij het rad van avontuur.

Ook dit jaar waren er weer mooie prijzen te winnen die onder andere beschikbaar werden gesteld door verschillende bedrijven uit Borculo. Deze manier van sponsoren, wordt door de school erg gewaardeerd. Ook de betrokkenheid van de ouders was groot en zeker onmisbaar. Verschillende ouders hielpen bij de verkoop van de spullen maar ook de koeken en taarten die bij de koffie werden geserveerd, waren door de ouders van de kinderen gemaakt.

Rond 19.00 uur werd de dag afgesloten met een lekker broodje. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag. De opbrengst van de fancy fair komt ten goede aan speel- leer materiaal voor de kinderen. Het team van de school wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook de fancy fair 2016 tot een succes heeft gemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven