Groot touwtrektoernooi bij TTV Heure

nk 2915 720BORCULO – Zondag 1 mei organiseert TTV Heure uit Borculo het vierde toernooi van de competitie gewest Oost. ’s Morgens word er om 10.30 uur begonnen met de 720 kg klasse en de 640 kg klasse en de dames klasse. ‘S middags staan de jeugd en de 680 kg A- klasse 680 kg B-klasse aan het touw. TTV Heure doet mee in de 720 kg, dames, jeugd en met twee teams met de 680kg -A klasse. Het middagprogramma zal 1 uur nadat het morgenprogramma is afgelopen beginnen, dit zal zo rond 13:00 uur zijn. Met het 61 jarig bestaan van de vereniging is Heure de oudste nog actieve touwtrekvereniging van Nederland. Opricht op 2 juni 1955. Het wedstrijdterrein ligt aan de Lebbenbruggedijk in Borculo, tegenover het Openluchttheater Galgenveld. Entree is gratis dus kom kijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven